عملت حقن مجهري يوم ٣٠-٨ ارجاع أجنة يوم خامس (٣ أجنة)...

رقم الاستشارة الطبية: 63297
تاريخ الاستشارة: 10 سبتمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 292
زائر
عملت حقن مجهري يوم ٣٠-٨ ارجاع أجنة يوم خامس (٣ أجنة) عملت تحليل حمل رقمي انهاردة اليوم ال١١ وكانت النسبة أقل من ٢ للأسف.
سؤالي هل فيه أمل النسبة تعلى لحد اليوم ال١٥ )الموعد الأساسي اللي الدكتور طلب فيه التحليل( ولا دا معناه إنه خلاص بالتأكيد مفيش حمل لأن دا اللي فهمته من قراياتي) إنه لو الرقم معليش حتى عن ٥ لحد اليوم ال١١ دا معناه إن خلاص محصلش نصيب

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لم يكن يجب عليكي الاستعجال في عمل التحليل
وكان يجب تصبري لمده علي الاقل ١٤ يوم
اصبري
وبعد اليوم الخامس عشر اعملي تحليل حمل تراكمي وان شاء الله تحملي