انا عملت حقن مجهري ارجاع ٣ اجنه مجمده وفي اليوم الرابع...

رقم الاستشارة الطبية: 99532
تاريخ الاستشارة: 25 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 50
زائر
انا عملت حقن مجهري ارجاع ٣ اجنه مجمده وفي اليوم الرابع عشر عملت تحليل الدم وطلعت النسبة ٢١٠٠ وبعدين لما اتكلمت مع الدكتور قالي النسبه جيدة ومتعديش التحليل بس لو عايزه تتطمني اكتر عيديه فانا عيدت التحليل في اليوم السادس عشر طلعت النسبة ٢٦٠٠ ولما اتكلمت مع الدكتور قالي طبيعي ومش وحشة كدا السؤال هنا عل دا طبيعي فعلا ولا انا كدا داخله علي حاله اجهاض مع العلم اني ٣ مرة اعمل فيها حقن والمره اللي فاتت الكيس ظهر بس مظهر جنين ممكن حد يجاوبني علي سؤالي ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربع منزل

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
النسبه جيده وارجو الهدوء لان التوتر ضار بصحتك وخطر علي الحمل
وارجو اجراء سونار للتأكد ان الحمل داخل الرحم
ويجب اخذ فوليك اسيد وتحليل يسمي سكر الثلاث ساعات وتحليل فصيله دم و
rh وسكر وبول وتحليل فيرس كبدي ب
وزهري وايدز
ويجب التغذيه السليمه والراحه التامه