انا بتمرن في جيم بقالي خمس سنوات تمرين متفرق قعدت فتره ٧ اشهر من تمرين لما رجعت اتمرن تاني بيجيلي سعات الم في الصدر شمال نحيه القلب فا بقلق واوقات...

رقم الاستشارة الطبية: 42167
تاريخ الاستشارة: 22 أبريل 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 426
زائر
انا بتمرن في جيم بقالي خمس سنوات تمرين متفرق قعدت فتره ٧ اشهر من تمرين لما رجعت اتمرن تاني بيجيلي سعات الم ف الصدر شمال نحيه القلب فا بقلق واوقات ديق نفس بس مش دايمين بس يعتبر بحس بيهم كل يوم فاهل ليه علاقه بالقلب ارجو الافاده

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
بدون عمل
الحالة النفسية
جيده
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
فيتامينات لميتلس واوميجا٣ وكروميوم وفيتامين سي وماغنيسيوم بلص
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
انا بتمرن ف جيم بقالي خمس سنوات تمرين متفرق قعدت فتره ٧اشهر من تمرين لما رجعت اتمرن تاني بيجيلي سعات الم ف صدر شمال نحيه القلب فا بقلق واوقات ديق نفس بس مش دايمين بس يعتبر بحس بيهم كل يوم فاهل ليه علاقه بالقلب ارجو الافاده
أهلاً بك
قد يكون ألم بعضلات الصدر ، لذا لا تقلق ، قد تكون مصاب بالشد العضلي ، أو بتمزق أو ضربات قلب سريعة ، أو مصاب بالأنيميا ، جميعها أسباب سهلة العلاج، لكن يجب عمل فحص لدى طبيب اختصاصي أمراض باطنية، و يجب عمل الفحوصات الطبية الآتية:
CBC
ECG
BP
Cholesterol and triglycerides
نتمنى لكم السلامة والعافية ودوام

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يجب أولا استبعاد وجود مشكلة بالقلب وذلك بعمل تخطيط للقلب وايكو مع عمل بعض الفحوصات لتأكيد التشخيص فقد يكون لديك التهاب بعضلات القفص الصدري مع المجهود الرياضي العنيف وقد تكون مصابا بالأنيميا ونقص التغذية الدموية والشعور بضيق التنفس والم الصدر
يجب عمل الفحوصات الآتية
Complete blood picture
ECG , echocardiogram
Lipids profile