الم وورم في اللثة من ضرس العقل الصغير

رقم الاستشارة الطبية: 27437
تاريخ الاستشارة: 23 يوليو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 432
زائر
انا ضرس العقل عندى صغير جدا ومسبب لي ألم شديد روحت للدكتور كتبلي ٦ حقن مضاد حيوي و مضمضة و ماء اوكسجين ك مضمضة و لسه تعبنى
و عامل ورم فى اللثة ياريت نصيحه بس لغاية م اروح للدكتور بعد العيد
و شكراً

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Dina Hamdy

طبيب باطنة
تحياتي لك

بالفعل هذا العلاج مناسب لعلاج التهاب اللثه الناتج من ضرس العقل ..
ومن الممكن أخذ المسكنات كالبنادول قرص كل ٦ ساعات عند اللزوم لتسكين الألم اواخذه بالتناوب مع البروفين..

وكذلك عمل مضمضه بالماء الدافي والملح اوالقرنفل فهي تسكن الألم اللثه كذلك...

مع تمنياتي لكم بالشفاء العاجل..