عندما اقوم بعمل حمام يحدث انتفاخ حول فتحت الشرج وبعد ما...

رقم الاستشارة الطبية: 98520
تاريخ الاستشارة: 9 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 74
زائر
عندما اقوم بعمل حمام يحدث انتفاخ حول فتحت الشرج وبعد ما اقوم يرجع جوه تاني والموضوع ده معايا من وانا صغير وكان مفيش اي الم منه.ابدا لحد ما اتجوزت وبدأ يبقي في الم بس بيبقي. يومين او ثلاثه ايام بالكتير ويختفي المره دي داخل في 12 يوم ولسه في الم ولم شديد. محتاج حد يفيدني

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
فني مصاعد
الحالة النفسية
تمام
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
فاكتو وڤيبرامنيسين كيناكومب

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ممكن تكون كانت بواسير درجه ثانيه وهي انتفاخات حول الشرج بسبب ارتفاع ضغط الدم في اوردة الشرج
والبواسير لها درجات وحسب وصفك فانك تعاني من بواسير درجه ثانيه
والدرجه الثانيه هي التي تخرج اثناء التبرز وترجع وحدها وعاده تكون غير مؤلمه
لكن بما انها مؤلمه
ارجو كشف جراحه شرج لاستبعاد وجود جلطه بالبواسير والتي ممكن ازالتها في عمليه اليوم الواحد بتخدير موضعي