مريض بتضخم البروستاتا منذ عامين وشعرت بالم فى التبول...

رقم الاستشارة الطبية: 99380
تاريخ الاستشارة: 18 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 50
زائر
مريض بتضخم البروستاتا منذ عامين وشعرت بالم فى التبول ونزول دماء بنيه اللون واحيانا حمرا ويومين وتبدو طبيعيه مع نزول زى دم متجلد وعملت تحليل بوستاتا والنتيجه 1.84 ومن سنتين كانت 2 هلى هذا مؤشر خطر وما العلاج تعبت من التامسولين

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
بالمعاش
الحالة النفسية
عادى نحمد الله
أمراض مزمنة
السكر
أدوية مستخدمة
الانسولين وتامسيلين
تشخيص الطبيب
طبيب التامين بيكتب علاج وبس

المرفقات

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
يجب اجراء اشعه مقطعيه او اشعه رنين مغناطيسي علي المسالك البوليه او منظار مثانه لتشخيص اورام البروستاتا او المثانه
والاشعه المقطعيه ممكن تشخص حصوات المثانه
حتي يتم تفسير النزيف البولي وطبعا يجب اجراء فحوص النزف والتجلط ووظائف كبد
والمتابعه طبعا مع اخصائي المسالك البوليه