الدورة الشهرية مش منتظمه

رقم الاستشارة الطبية: 24728
تاريخ الاستشارة: 6 يونيو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 244
زائر
انا عندي ٢٢ سنه والدوره مش منتظمه عندي كشفت عند دكتور وكتبتي اسم البرشام ده cyclo_progynova انتظمت عليه شهر واحد والدوره جات منتظمه وبطلتو وبعد الشهر ده ما جاتش خالص مش عارفه اخد البرشام تاني ولا ايه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
يفضل استخدام هذا الدواء لمدة لا تقل عن ثلاثة اشهر لتنظيم هرموناتك الانثويه وتنظيم دورتك .يفضل تنزيل الدورة بدواء وعمل دورة صناعيه ثم تاخذين السيكلوبروجينوفا ثانية .ويفضل معرفة اسباب عدم انتظام الدورة كتكييس المبايض.

Dr. Rehab Taha

استشاري أمراض النساء والتوليد
عدم انتظام الدورة غالباً سببه متلازمة تكيسات المبيض
و يستخدم الهرمونات الشهرية لانتظام الدورة و ذلك لفترة ٣-٦ شهور