انا حملت وبعدها الطفل اتوفه في الشهر الخامس ونزلته قيصري...

رقم الاستشارة الطبية: 100110
تاريخ الاستشارة: 20 أبريل 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 18
زائر
انا حملت وبعدها الطفل اتوفه في الشهر الخامس ونزلته قيصري والدكتوره الي نزلته قالت انه مات بسبب الحبل السري اتلف علي رقبته
وبعدها الدوره كانت منتظمه بتيجي كل ٢٨ يوم ليه ٧ شهور منتظمه من ساعت منزلت ابني
الرمضان ده كشفت والدكتوره قالت في لبن في صدرك وادتني برشام للبن وادتني برشام تاني اسمه Agnucaston
وعملت تحليل غده وطلع في خمول واخدت البرشام ده تي٤ ثيرو ٥٠ وبقيت كويسه الغده
شهر رمضان مكنتش باخد غير علاج البن وبرشام الغده والبرشام التاني وكان معدها يوم العيد ونزلت نقطه صغير وبعدها منزلتش تاني دلوقت ليها ١٢ يوم متاخره وقبل معاد الدوره بيومين كشفت والدكتوره قالت مفيش تكيسات وكله تمام والبن مفيش بس استمر علي العلاج ورةحت النهارده قالت في تكيسات كتير علي المبيض الشمال مع اني كنت عندها قبل معاد الدوره بيموين وقالت مفيش هو ممكن التكيسات تيجي في يومين ومتمنع الدوره وقالت ان التكيسات دي بتيجي في ايام التبويض طيب ازي وانا عامله اشاعه قبل الدوره بيومين ومكنش فيه وادتني علاج وانا مش عارفه اعمل ايه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
الحالة النفسية
الجمدلله
أمراض مزمنة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
ان هناك تكيسات

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
طالما الطبيبه شافت تكيسات مبايض بالسونار فالموضوع يحتاج علاج للتكيسات
وهناك طرق متعدده الحقيقه لعلاج تكيس المبايض
مثل زياده حساسيه الخلايا للانسولين ودة بيحدث عن طريق التخسيس واخذ اقراص متفورمين
وممكن الطبيبه تكتبلك اقراص منع حمل وممكن تكتبلك اقراص تقلل هرمون الذكورة والذي بيزيد في النساء اللاتي لديهن نسبه انسولين عاليه بالدم