التهاب على الرئة بعد الاصابة بكورونا

رقم الاستشارة الطبية: 22419
تاريخ الاستشارة: 8 أبريل 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 706
زائر
انا مريض ضغط مرتفع مصاب بكرونا من ١٤،٣ جانى التهاب ع الرئه بعد الاصابه ١٠ ايام دخلت المستشفى اخدت اوكسجين ومضادات حيوى وكرتوزون وفيتامين خرجت من المستشفى منذ خمس ايام السوال وانا اثناء الراحه اوكسجينى ٩٦،٩٥ عند التحرك بينزل ٨٨ او اقل هل ده فتره وتعدى ام هناك مشكله ف الرئه علما انا الفحوصات اخر مره رجعت طبيعيه واشعه الصدر كويسه بس إرهاق عام ونقص اوكسجين عند التحرك افيدوني لانى قلق جدا علما انا الدكتور قال انى مش محتاج اى دواء تانى ومازلت اعانى من ضربات بالقلب مع رفرفه بالصدر وتعب عام

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
ضغط مرتفع
أدوية مستخدمة
اتينولول

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
هذه الأعراض قد تستمر قليلا إلي أن يتم التعافي من الكورونا نهائيا. وأرجو متابعة الضغط وتظبيطه لأن ارتفاع الضغط قد يؤدي أيضا إلي هذه الأعراض مع عمل موجات صوتية علي القلب للإطمئنان.