متزوجه ٣٠ سنه كنت حامل وحصل اجهاض قيصرى بدون اى نزيف ونزل الطفل عايش وتوفى بعد ٤ ايام لكن كان نمو الطفل واقف فى الشهر السادس وانا فى السابع...

رقم الاستشارة الطبية: 42134
تاريخ الاستشارة: 21 أبريل 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 279
زائر
متزوجه ٣٠ سنه كنت حامل وحصل اجهاض قيصرى بدون اى نزيف ونزل الطفل عايش وتوفى بعد ٤ ايام لكن كان نمو الطفل واقف فى الشهر السادس وانا فى السابع والدكاتره قاله هيتوفى فضل نمو واقف لكن قلبه شغال لحد ماتولد لكن كنا عارفين انها مسأله وقت ويتوفى بدووون اى سبب بعد كل الفحوصات كل شئ سليم بما فيهم الحبل السورى وتحاليل وعينه المشيمه واخدت كليكسان اول محركته ونمو وقفه لكن بلا نتائج..حاليا انا حامل هل ينفع اخذ الاسبرين بديل للكليكسان وله ضرورى الاتنين لان دكتور القديم قالى خدى اسبوسيد بتاع الاطفال ومعاه كليكسان يوميا لحد الشهر ال ٩

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
لا يوجد
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
اسبوسيد اطفال
تشخيص الطبيب
لا يوجد اى سبب للأجهاض والحاله جيده

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، إذا كانت لديك مشكلة بتجلط الدم فلابد من أخذ كليكسان مع الأسبرين ويجب عمل تحليل coagulation profile , Leiden factor للتأكد من ذلك
يتم تناول اسبوسيد فقط كوقاية في الحالات التي ليس لها تاريخ مرضي للاجهاض

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
متزوجه ٣٠ سنه كنت حامل وحصل اجهاض قيصرى بدون اى نزيف ونزل الطفل عايش وتوفى بعد ٤ ايام لكن كان نمو الطفل واقف فى الشهر السادس وانا فى السابع والدكاتره قاله هيتوفى فضل نمو واقف لكن قلبه شغال لحد ماتولد لكن كنا عارفين انها مسأله وقت ويتوفى بدووون اى سبب بعد كل الفحوصات كل شئ سليم بما فيهم الحبل السورى وتحاليل وعينه المشيمه واخدت كليكسان اول محركته ونمو وقفه لكن بلا نتائج..حاليا انا حامل هل ينفع اخذ الاسبرين بديل للكليكسان وله ضرورى الاتنين لان دكتور القديم قالى خدى اسبوسيد بتاع الاطفال ومعاه كليكسان يوميا لحد الشهر ال ٩
أهلاً بك آية
يجب أخذ العلاجين معا، الأسبرين و الكليكسان لضمان عدم تكوين الجلطات، و ضمان وصول تغذية مناسبة للجنين. نتمنى لكم السلامة والعافية.