مكتوب فى روشته مخ واعصاب حقن سريبرول ٥ و٢امبول سريبروسيتام و٢ امبول سومازينا وأنبول بكوزيم فى محلول رينجر نص جرعه صباحا ونص مساء عايزة توضيح...

رقم الاستشارة الطبية: 38954
تاريخ الاستشارة: 20 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 378
زائر
مكتوب فى روشته مخ واعصاب حقن سريبرول ٥ و٢امبول سريبروسيتام و٢ امبول سومازينا وأنبول بكوزيم فى محلول رينجر نص جرعه صباحا ونص مساء عايزة توضيح الجرعه بالتفصيل

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
اعمال حرة
الحالة النفسية
زعل
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
صدمه مؤقته قصرت على شريان فى المخ وتقل فى اللسان

Dr Dina Hamdy

طبيب باطنة
تحياتي لك
من الواضح من الوصفه انه تضع هذه الحقن في ٥٠٠ مل محلول رينجر وتاخذ ٢٥٠ مل منه صباحا و٢٥٠ مل منه مسااا..

مع تمنياتي لكم بالصحه والعافيه