حبتان من كونترابلان تم اخذهم في بعد انتهاء دورة الحيض ب...

رقم الاستشارة الطبية: 62744
تاريخ الاستشارة: 26 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 89
زائر
حبتان من كونترابلان تم اخذهم في بعد انتهاء دورة الحيض ب اسبوع، دورة الحيض اللي بعدها كانت منتظمة، اخذت ٣ حبات كونترابلان تاني بين كل حبه و حبه يوم، و كانت بعد انتهاء الدورة ب ٣ ايام، الان الحيض متأخر لدورتين، عملت اختبار الحمل المنزلي ٤ او ٥ مرات على فترات و اسابيع متفاوته و كلهم سلبي، لا يوجد اي الم او صداع او اعراض ف البطن، افرازات طبيعيه بس زياده عن المعتاد، هل ده دليل على ان في مشكله ف المبيض ؟ و ايه الادوية اللي ممكن استخدمها عشان تنزل الدورة ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
Project M
الحالة النفسية
Stable
أمراض مزمنة
No
أدوية مستخدمة
No
تشخيص الطبيب
-

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
كونترابلان دة وسيله منع حمل هرمونيه طارئه
ولا يستخدم لاي غرض آخر حيث لا ينفع أن يعتمد عليه كوسيله منع حمل دائمه لان الهرمون فيه مركز جدا
طبعا طبيعي أن يحدث معك اضطرابات هرمونيه شديدة
اتركي نفسك علي طبيعتك ومتأخذيش اي ادويه وانتظري دورتك ولو مش عايزة حمل اذهبي وركبي لولب نحاسي أو لولب هرموني