أنا عمري ٣٦ وبعاني من ارتفاع ضغط الدم وباخد له بليل كونكور ٥ والصبح كوتارج ١٦٠ وعندي قصور في الغده الدرقيه وباخد الصبح حبايه التروكسين ١٠٠ وهاعمل...

رقم الاستشارة الطبية: 40332
تاريخ الاستشارة: 15 مارس 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 578
زائر
أنا عمري ٣٦ وبعاني من ارتفاع ضغط الدم وباخد له بليل كونكور ٥ والصبح كوتارج ١٦٠ وعندي قصور في الغده الدرقيه وباخد الصبح حبايه التروكسين ١٠٠ وهاعمل حقن مجهري والدكتور قالي ادويه الضغط دي غير أمنه في الحمل عايزه علاج أمن للضغط ويكون بنفس قوه الأدوية الحاليه ارجو المساعده

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
معتدله
أمراض مزمنة
ضغط عالي قصور غده درقيه
أدوية مستخدمة
كونكور والتروكسين وكوتارج

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
الدومييت ق هى من ادوية الضغط المسموح بها فى الحمل وعليك بمراجعة طبيبك واستشارته

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
مرحبا بك
يجب مراجعة طبيب القلب والاوعية للفحص السريرى وقياس ضغط القلب وعمل رسم قلب وتحديد العلاج المناسب طبقا لحالتك ويكون آمن خلال الحمل
شفاك الله وعافاك