لو سمحت عندي الم شديد في منطقة الحلق مسببلي عدم القدرة...

رقم الاستشارة الطبية: 58140
تاريخ الاستشارة: 14 أبريل 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 95
زائر
لو سمحت عندي الم شديد في منطقة الحلق مسببلي عدم القدرة علي البلع والم في الاذن واسفل الرقبة روحت كشفت في الحميات قلتلي بكتيريا الحلق وكتبتلي 4 حقن يونيكتام 1500 بعد مخلصهم هكمل بمضاد برشام ومسكن انا اخدت اول حقنتين بس حاسس ان مفيش تحسن قلقان يكون علاج غلط هل اكمل العلاج المرض دا بيطول حضرتك تنصحني باية لان فعلا الامر صعب جدا ياريت اي نصائح لسرعه التحسن

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
بكتيريا الحلق

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
استكمل علاجك
لأن طالما المتخصص كشف عليك يبقي اكيد وجد صديد باللوز ودة بتسببه عدوي الميكروب السبحي ولازم تكمل جرعات المضاد الموصوفه لمده ١٠ ايام او تأخذ حقنه واحده بنسلين طويل المفعول
لمنع حدوث مشاكل بالقلب والمفاصل إذا لم يتم القضاء علي هذه البكتريا
وبالنسبه لألم الحلق استخدم orex بخاخ حلق ٣ مرات وأقراص megalase قرص ٣ مرات