السلام عليكم انا سني داخل علي 20 وكنت بلعب كورة ف قرب...

رقم الاستشارة الطبية: 55333
تاريخ الاستشارة: 15 فبراير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 52
زائر
السلام عليكم
انا سني داخل علي 20 وكنت بلعب كورة ف قرب 11 بليل والجو كان برد شويه انا جيت اشوط الكورة شوط طرفها وباقي قوه رجلي شاطط الهواء وحسيت بترقعه حدثت وقتها وهناك تعب ف ركبتي منذ حدوث تلك الحاله وتقريبا داخل علي 8 ايام ولسه حاسس بنفس الوجع مع العلم لم اخذ علاج ولا اي شي فماذا افعل جزاكم الله عني كل خير

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
تشخيص الطبيب
قال غضروف بعد ما حكيت لي بس لكن بدون اشاعه ولا اي ذي اداني علاج وقالي راحه وربطها بضغط وبعد اسبوعين مافيش تحسن يبقى نعمل ليها رنين

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
فعلا انت محتاج اجراء اشعه رنين مغناطيسي ع الركبه لان ممكن يكون قد حدث تمزق في الغضروف الهلالي الانسي او الوحشي medial and lateral menisci
او يكون حدث تمزق جزئي للرباط الصليبي الامامي او الخلفي
anterior and posterior cruciate ligaments
وطبعا طبيب العظام هو من سيحدد طريقه العلاج علي اساس الاشعه