دواء انتى كوكس 15مم او موبيك 15مم طول الفتره الزمنيه قد...

رقم الاستشارة الطبية: 51239
تاريخ الاستشارة: 31 أكتوبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 71
زائر
دواء انتى كوكس 15مم او موبيك 15مم طول الفتره الزمنيه قد ايه؟
الى جانب محتاج دوا لعلاج اوتار الكوع
شكرا

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
التعديل الأخير:

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
انتي كوكس 2 ومادته الفعاله ميلوكسيكام هو مسكن غير ستيرويدي وهو مضاد التهاب ومسكن وخافض حرارة
تم استحداثه لان تاثيره لطيف علي المعده لكن يجب توخي الحذر في مرضي قرحه المعده
وبيستخدم لتسكين الالم بمعني ممكن يعطي عند اللزوم وبيعطي مرة واحده يوميا لمده اسبوع ولو حتستخدمه لفترات اطول من ذلك ممكن تاخد معه مضاد حموضه مثل downoprazole
علاج اوتار الكوع حسب الحاله ممكن تحتاج علاج طبيعي او تمارين او مسكنات الم موضعيه او فمويه