عندي خمول وارهاق شديد بشكل مستمر بحس دايما مفيش طاقه عندي وارق حتي لما بنام ساعتين وقوم من نومي وتنميل باليدين والرجل بشكل متقطع وسعات تنميل في...

رقم الاستشارة الطبية: 44940
تاريخ الاستشارة: 12 يونيو 2022
أجوبة: 3 / مشاهدات: 265
زائر
عندي خمول وارهاق شديد بشكل مستمر بحس دايما مفيش طاقه عندي وارق حتي لما بنام ساعتين وقوم من نومي وتنميل باليدين والرجل بشكل متقطع.وسعات تنميل في الجزء السفلي من اسفل البطف حتي القدم ووجع باعصاب اليدين و مبقدرش اتمرن وحتي لو اتمرنت 10-20 بس دقيقه تمرين وبعدين بحس بتعب شديد جدا مبقدرش اكمل التمرين بتاعي تقريبا بيأئر معايا بالسلب مش بيفدني لما بقوم بحس بدوخه شديه وزغلله في العين باخد 5 ثواني عشان

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الأعراض تشير الي الإصابة بالأنيميا ونقص الفيتامينات قد يكون ذلك بسبب سوء التغذية أو سوء امتصاص الغذاء من الجهاز الهضمي أو الإصابة بالديدان المعوية
يجب عمل تحليل
Complete blood picture ,serum ferritin
Serum vitamin d3 , b12
Tsh
Stool analysis

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
اشك بنقص فيتامين د أو خمول غده درقيه
مبدءيا ممكن تحليل فيتامين د وصورة دم وtsh و سكر تراكمي ووظائف كبد ودهون ثلاثيه وكولسترول
العلاج
Vitamount for men كبسولة يوميا لمده شهر

Dr Eslam Mohamed

طبيب ممارس عام
الأعراض أنيميا او قلة افراز الغدة الدرقيه
يجب عمل تحليل cbc , Tsh
يجب قياس ضغط الدم ٣ أيام متتاليه لاحتماليه انخفاضه
يجب التغذيه الجيده قبل عمل التمارين والحفاظ على وجبة الافطار
يمكن تناول متعدد فيتامينات مثل vitamax cap يوميا بعد الغداء