وجع و ألم تبدأ من الكتف مرورا للرقبة وأحيانا يصل الألم الى الرأس

رقم الاستشارة الطبية: 43521
تاريخ الاستشارة: 19 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 451
زائر
وجع و ألم تبدأ من الكتف مرورا للرقبة وأحيانا يصل الألم الى الرأس

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة بيت
الحالة النفسية
دون المتوسط
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لم نراجع لحد الان

المرفقات

  • ٢٠٢٢٠٥١٩_١٧٤١٢٤.jpg
    ٢٠٢٢٠٥١٩_١٧٤١٢٤.jpg
    355.6 KB · المشاهدات: 102
  • ٢٠٢٢٠٥١٩_١٧٤٠١٥.jpg
    ٢٠٢٢٠٥١٩_١٧٤٠١٥.jpg
    302.8 KB · المشاهدات: 77

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
الاشعة بتفيد انه الرنين على الكتف اليمين طبيعي بينما أشعة الفقرات العنقية بتقول ان هناك جزء من الانحناء الطبيعى الرقبة مفقود وذلك ممكن يسبب شد عضلى ويمكنك استخدام فيتامين ب12امبول والفنتيرن ق قرصين صباحا وقرصين مساءا وسبوندكس ق مرتين يوميا وريباريل جيل كدهان موضعى ومراجعة طبيب العظام وربنايعافيك

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اشعتك طبيعيه
بتقول أن في شد عضلي فقط
ده غالبا الم في رقبتك بسبب أن المخده مش مريحه أو انتي بتقعدي كتير قدام كمبيوتر حاولي تغيري وضعيه قعدتك باستمرار ونامي علي مخده طبيه
خدي ديمرا قرص عند اللزوم وبانادول قرص عند اللزوم
اعملي مساج بكريم موف واستخدمي
Biofreeze بخاخ عند اللزوم