وجع في الانف وضيق تنفس في البحر وفصل الربيع

رقم الاستشارة الطبية: 8117
تاريخ الاستشارة: 27 مايو 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 170
زائر
انا فتاة عمري 19 سنة بقالي ثلاث سنين بحس وجع في مناخيري (أنفي) من جوا و مبقدرش اكمل تنفس و مش بيروح غير لما اقعد كام ثانيه بتنفس من فمي و يروح بيحصلي اكتر لما بكون برا في تراب او في البحر او هوا كتير وبتزيد في ايام تقلبات الجو وفي الربيع وكانت بتزيد مع رياح خماسين و فهوا الشتاء برضه بتبقي صعبة

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد

Dr. Samar Essam

طبيب معتمد
هذه أعراض حساسية للظروف البيئية غير المستقرة و لذلك يجب استشارة طبيب الأنف و الأذن فقد تحتاجين إلى مضاد حساسية أقراص و بخاخ للاستمرار طوال فترة الربيع للتقليل من أعراض الحساسية.. و هناك الكثير من الأشخاص يعانون من تعب شديد و عدم القدرة على التنفس في الهواء البارد و التراب.. و لكن هذا النوع من الحساسية سيقل تدريجيا أن شاء الله مع تقدم العمر... مع التمنيات بالشفاء العاجل