كسر مضاعف في العظمة الكبرى من القدم

رقم الاستشارة الطبية: 24323
تاريخ الاستشارة: 29 مايو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 269
زائر
انا عندى كسر مضاعف ف العضمة الكبرى من القدم وكسر بعضمة الشظية وعملت جراحة وركبت شريحتين و مسامير وعملت جبيرة بعد الجراحة والدكتور فتح منها شباكين للتغيير ع الجرح وبعد شهر فكيت الغرز و غيرت الجبيرة بقالى اسبوعين وعملت اشعة والعضمة الكبيرة لسه ملحمتش كلها ف الدكتور قالى هنستنى اسبوعين كمان هل ده فى ضرر ع الجرح تحت الجبيرة ولسه قدامى اسبوعين واعمل اشعة وساعات بحس ب الم بسيط مكان الجراحة وحرقان

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
ميلجا فيتايامى سى ريتارد كونتوجين
تشخيص الطبيب
التئام عضمة الشظية و عدم التئام العضمة الكبرى بشكل كامل

Dr. Mohamed Abd Elhak

أخصائي نساء وتوليد
اهلا وسهلا بحضرتك.
إن شاء الله يتم الشفاء العاجل .
ثانيا يجب عليك الراحة وعدم الحركه والالتزام بالعلاج والاكثار من تناول الطعام الذي يكثر فيه الكالسيوم مثل اللبن والزبادي والاجبان والبيض والسمك.