كان عندي جرثومه للمعده مكنتش بقدر اكل ول اشرب ميه ولما لاكل ولا اشرب بتتعبني وروحت لدكتور وقلي جرثومه وهذت فتره علاج واتحسنت شويه بس حاسس حاليا...

رقم الاستشارة الطبية: 53498
تاريخ الاستشارة: 29 ديسمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 127
زائر
كان عندي جرثومه للمعده مكنتش بقدر اكل ول اشرب ميه ولما لاكل ولا اشرب بتتعبني وروحت لدكتور وقلي جرثومه وهذت فتره علاج واتحسنت شويه بس حاسس حاليا لما باكل اي حاجه بحرقان جامد ف للمعده ومبقدرش اكل ف ممكن علاج ل ده بس حاجه خفيفه للمعده عشان بتعب بس

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
مفيش
أمراض مزمنة
مفيش
أدوية مستخدمة
مفيش
تشخيص الطبيب
جرثومه معده

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يجب عمل فحص جرثومه المعده مرة أخري h pylori igm لتأكيد تكرار الإصابة أو استمرار وجود الجرثومة من عدمه
يمكنك استعمال أقراص pantoprazole 40mg مرتين قبل الاكل بنصف ساعة
Spasmoamrase قرص ثلاث مرات بعد الاكل