عندى ٢٠ سنه بدأت انزل الجيم وبعد حوالى ٦ شهور بدأت احس بألم في الاذن اليسرى وذهبت للطبيب قال انه فيه اللتهاب ووصفلى علاج وبالفعل الألم اختفى ولكن...

رقم الاستشارة الطبية: 48655
تاريخ الاستشارة: 2 سبتمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 125
زائر
عندى ٢٠ سنه بدأت انزل الجيم وبعد حوالى ٦ شهور بدأت احس بألم ف الاذن اليسرى وذهبت للطبيب قال انه فيه اللتهاب ووصفلى علاج وبالفعل الألم اختفى ولكن بعد الاستشارة بحوالى اسبوع رجع الألم من تانى ومعاه طنين خفيف ومن بعدها الألم راح والطنين زاد وبقى مستمر ٢٤ ساعة مع صداع بيبقى ع شكل لسعه ف راسى من الجانب الأيسر بيجى مره او مرتين ف اليوم وساعات ايام مش بيجى الجزء الأيسر من الوجه بقيت بحس انى زى م يكون عامل فيه حادثه زى م يكون اتخبط وعمل زى كدمة كدة ..ذهبت لدكتور آخر قال ان الاذن سليمة ومفيهاش اى حاجة ووصفلى تيبوفورتين اقراص لمده اسبوعين ولو الطنين متحسنش اعمل قياس سمع
دلوقتى بقى لاحظت أن الجزء العضمى إللى خلف الاذن ده لما بضغط عليه احس بوجع خفيف وفيه جزء معين ف المنطقة دى بضغط عليه احس بوجع ف راسى شديد جدا+ انى لما بميل لقدام او لما بنزل براسى عشان اجيب حاجة من الأرض صوت الطنين إللى هوا عامل زى صوت الاله كدة بلاقيه اتغير وبحس ان ف حد بينفخ هوا ف الاذن

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
خذ مضاد حيوي والفنترن لانه يوجد جيب هواءي خلف الاذن ممكن يكون ملتهب