صداع شديد جدا والم في الزور وبلغم كبير مع دم

رقم الاستشارة الطبية: 38294
تاريخ الاستشارة: 7 فبراير 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 288
زائر
انا كان جالي صداع شديد جدا يومين ورا بعض وبعدين بدأت اتعب جدا، صداع والم في الزور شديد والم في الرجل والنهارده خرج من بوقي بلغم كبير بس كان معاه دم كتير كان البلغم في حجم البليه ولو جيت اتف مثلا بيبقى في دم وحاجه كمان انا دائما عندي صداع مش بيروح بس بيبقى خفيف مش قوي زي المره دي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
الحمد لله
أمراض مزمنة
الضغط المنخفض والقولون
أدوية مستخدمة
كومتركس وبرامول
تشخيص الطبيب
لم ازور طبيب

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته كنت حابه اسال حضرتك انا كان جالي صداع شديد جدا يومين ورا بعض وبعدين بدأت اتعب جدا صداع والم ف الزور شديد والم في الرجل والنهارده خرج من بوقي بلغم كبير بس كان معاه دم كتير كان البلغم في حجم البليه ولو جيت اتف مثلا بيبقى في دم وحاجه كمان انا دائما عندي صداع مش بيروح بس بيبقى خفيف مش قوي زي المره دي
أهلاً بك
قد يكون السبب في الأعراض التي تعاني منها هي الإصابة بفيروس كورونا.. لذا من الضروري عمل التحاليل الآتية:
CBC
CRP
D.dimer
و العرض على طبيب انف واذن و حنجرة لفحص الحنجرة ، نتمنى لكم السلامة والعافية.

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
السلام عليكم اهلا بك
عليك الاخذ باجراءات العزل المنزلى لانها اشتباه كورونا
وقياس الضغط وصورة دم كاملة وcrp
مع الراحة بالمنزل والاهتمام بالتغذية السليمة والمشروبات الساخنه لتعمل على تقليل البلغم وسهولة اخراجه
والصداع المزمن قد يكون بسبب الارهاق او ضعف النظر او الانيميا
نسال الله العافيه