لو انا جالي عدوي سنط تناسلي وعمري ٢٧ هل ينفع بعد ما...

رقم الاستشارة الطبية: 61563
تاريخ الاستشارة: 27 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 200
زائر
لو انا جالي عدوي سنط تناسلي وعمري ٢٧ هل ينفع بعد ما اعالجة اخد التطعيم ال هو لقاح جارداسيل وكدة ميجليش تاني او احمي نفسي من السرطان ولا خلاص طالما اصبت بالمرض مينفعش اخد التطعيم
وازاي اعرف النوع ال عندي دا من الانواع الخطرة ولا لاء وهل تطعيم (جارداسيل ٩) متوفر في مصر ولا لاء ولو انا عندي اماكنية السفر وليا اهلي في دول من دول الخليج ممكن اخدة هناك
ارجو الرد

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
الحالة النفسية
ليست جيدة
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
podophyllin25%
تشخيص الطبيب
سنط تناسلي

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
التطعيم ملهوش فائده لو انتي عندك الفيرس ودة ليعطي للمراهقين ما قبل التعرض للنشاط الجنسي ليحميهم من العدوي وليس بعد العدوي
السنط التناسلي شكله معروف
ولو وجد يبقي سلاله الفيرس الورم الحليمي التناسلي موجودة عندك
بالنسبه لسرطان عنق الرحم المرتبط بالفيروس التناسلي HPV
يمكنك متابعته بعمل مسحه عنق رحم كل سنه للتأكد أنه لا يوجد تغيرات في الخلايا بجدول معين حتقوله لك طبيبه النساء