وضهري على طول تعبني وعملت اشاعات كتير قلت لها عندي فاكره...

رقم الاستشارة الطبية: 98558
تاريخ الاستشارة: 11 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 39
زائر
وضهري على طول تعبني وعملت اشاعات كتير قلت لها عندي فاكره متحركه من مكانها وانظراف غير ظروفي الدكتور طلب مني عمليه بس انا متردده لغايه الان لان في بيقول لي عمليه وفي بيقول لي مش عمليه غير موضوع ايدي على طول ايدي الاثنين بيتعبوني ما اقدرش اشيل اي حاجه تقيله ومن اقل من حاجه بتنمل ما اقدرش اسند عليها ومش عارفه ايه سببها وعملت قبل كده رسمه عصب والدكتور قال لي ما فيش حاجه في الاعصاب ولسه عامله ثاني رسمه عصا لو ينفع ابعته الصوره ابعتها

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
جيدة
الحالة النفسية
عزب
أمراض مزمنة
حساسيه علي الصدر
أدوية مستخدمة
باخد تاخد حقن واعالجه علشان ظهري
تشخيص الطبيب
طبيب طالب مني عمليه تثبيت فقرات على ظهري

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
طبعا طالما اخصائي المخ والاعصاب رأي ان حالتك تستدعي جراحه تثبيت فقرات فيجب اتباع تعليماته
وحاولي تجربي ممارسه الرياضه والعلاج الطبيعي
وارجو تحليل غده
لان مشاكل الغده ممكن تسبب ضعف في العضلات
وارجو تحليل فيتامين د وفيتامين ب ١٢
وخذي مؤقتا
limitless milga max قرص يوميا
و caldin c قرص يوميا