بداية كهرباء على المخ

رقم الاستشارة الطبية: 34399
تاريخ الاستشارة: 20 نوفمبر 2021
أجوبة: 3 / مشاهدات: 746
زائر
الموضوع بدأ من ٤ سنين بدأ بإغماء وتشنج وكشفت طلع انيميا وحديد ونقص سكر في الدم أخدت محاليل حديد وبعدين فضلت مستمره علي برشام حديد ويسمي بيتلج وبيبيض وبعدين جيت اول اسبوع في المدرسه اول اتنين فيه اغمي عليا وفقت في المستشفي بعد ساعه ونص وكان إغماء بوعي بس انا مش قادرة ولا اتحرك ولا اتكلم عملت اشعه على المخ وطلع بدايه كهرباء علي المخ بسبب الاجهزه الالكترونيه والتوتر والقلق والهرب من الواقع بالنوم أخدت تيراتام ومن اسبوع اغمي عليا تاني وفقت في المستشفي عملت رنين علي المخ طلعت طبيعيه normal ايه الأسباب او العمل وايه الحكايه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
أدوية مستخدمة
تيراتام tiratam
تشخيص الطبيب
بدايه كهربا علي المخ بسبب الاجهزه الالكترونيه والتوتر والقلق والعرب من الواقع بالنوم

Dr. Hussein Elsaid

أخصائي باطنة
بعد فحص الاعراض تبين أن أعراض التشنجات كانت مع فقدان الوعي كاملا وهل تمت اصابه جراحية في اي مكان بالجسم خصوصا الوجه
وهل التشنجات تاتي أمام الناس وفي الأماكن العامة
ومنذ متي اخذتي اقراص تيراتام.
يجب إرفاق الاشعه المقطعيه واشعة الرنين المغناطيسي للوصول إلى التشخيص السليم ووصف العلاج المناسب

Dr Dina Hamdy

طبيب باطنة
تحياتي لك
يفضل لك للتأكد من وجود تشنجات أو كهرباء على المخ عمل رسم كهرباء للمخ افضل من الاشعه على المخ..

مع انه قد يكون كل هذا بسبب التوتر والقلق والالف اط في مشاهدة الالكترونيات مع القلق والتوتر فيكون هذا بسبب نفسي اكثر من كونه سببت عضوياا

مع تمنياتي لكم بالصحه والعافيه

Dr Ayman Aguib

أخصائي جراحة مخ وأعصاب و العمود الفقري
مرحبا بك
و الف سلامه عليكى
هذي اعراض كهرباء زياده علي المخ فعلا لكن لابد من التاكد من ذلك عن طريق عمل رسم مخ و هو الفحص الطبي الوحيد الذي يمكنه تشخيص كهربا علي المخ و تحديد نوعها و درجتها و يتم تحديد نوع الدواء المناسب و الجرعات المناسبة لها طبقا لما يظهر بالفحص
يرجي العلم بانه لا دور للرنين المغناطيسي او الاشعه المقطعيه في تشخيص كهربة المخ او علاجها