انا حصلي كسر في الكاحل في النتؤ الداخلي وعملت عملية تثبيت داخلي بس حالي مر علي وقت العمليه ٥ اسابيع ولسه حركة المفصل محدوده مش بقدر احركه بسكل...

رقم الاستشارة الطبية: 52505
تاريخ الاستشارة: 3 ديسمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 105
زائر
انا حصلي كسر في الكاحل في النتؤ الداخلي وعملت عملية تثبيت داخلي بس حالي مر علي وقت العمليه ٥ اسابيع ولسه حركة المفصل محدوده مش بقدر احركه بسكل طبيعي الحركه محدوده جدا انا مش بحمل علي رجلي خالص ف حابب اعرف ده طبيعي وحركة المفصل هتتحسن مع الوقت ولا اروح لدكتور

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
هذا شيء طبيعي بعد اي عمليه جراحيه في العظام
وارجو عدم التحميل وعدم محاولة التحريك
اعطي نفسك فرصه ثلاثه شهور للحكم علي الأمر
فهذا هو الوقت الكافي لالتئام عظام شخص بالغ
خذ كالسيوم وتناول بروتين بكميات كافيه واشرب سوائل وماء بكثرة
وحاول الراحه
لكن إذا أحسست بألم أو تورم ارجو إجراء اشعه عاديه علي القدم واطلاع طبيب العظام عليها
الف سلامه عليك