امي عندها حزام ناري وبناخد العلاج اللي في الروشته من فتره بس علي طول نايمه ومش بتاكل خالص ومش عارفانا وبتهلوس ووشها اصفر وورام وبتتنفس بصعوبه

رقم الاستشارة الطبية: 37866
تاريخ الاستشارة: 29 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 821
زائر
امي عندها حزام ناري وبناخد العلاج اللي ف الروشته من فتره بس علي طول نايمه ومش بتاكل خالص ومش عارفانا وبتهلوس ووشها اصفر وورام وبتتنفس بصعوبه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
طبيعة العمل
معاش

المرفقات

  • IMG-20220129-WA0006.jpg
    IMG-20220129-WA0006.jpg
    50.8 KB · المشاهدات: 955

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
السلام عليكم
يجب التوجه للمستشفى لتقييم حالة الوعى والعلامات الحيوية واستبعاد وجود مضاعفات الحزام النارى مثل السكته الدماغيه وتلف خلايا المخ وتلف الجهاز العصبى والتهاب السحايا والالتهاب الرئوى