اعياء شديد وشعور بالنوم بعد اخذ لقاح كورونا

رقم الاستشارة الطبية: 24078
تاريخ الاستشارة: 23 مايو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 397
زائر
اخدت لقاح استرازنيكا يوم الاربع حسيت بوجع جامد ف الذراع اللي خدت فيه الحقنه ولعبت رياضه وكنت تمام الفجر صحيت ع تكسير ف الجسم واعياء سخونيه وجع بطن لحدامس السبت كنت كويسه جدا ولعبت رياضه كالعاده النهارده حاسه عاوزه انام طول الوقت واعياء شديد ياترى العب رياضه عادي وهل لسه محتاجه للراحه بعدتلقي التطعيم انا 43 سنه وشكرا

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
حساسيه صدر
أدوية مستخدمة
شفاط فقط

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
يمكنك الراحه36 ساعه بعد التطعيم باللقاح ولا تقوم بالرياضه حاليا فقط وهذه الاعراض كلها طبيعيه وعلى حسب مناعه جسمك .يمكنك تناول اقراص بنادول كل ست ساعات حتى تنتهى كل هذه الاعراض مع التغذيه الجيدة فقط.