انا سيدة عمري 43 سنة ومريضة ذئبة حمراء ودائما مش ينتظم في أخذ العلاج أمس وانا قاعدة وبشرب وقعت الزجاجة من يدي وبعديها بثواني جالي ألم شديد في...

رقم الاستشارة الطبية: 51730
تاريخ الاستشارة: 12 نوفمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 119
زائر
انا سيدة عمري 43 سنة ومريضة ذئبة حمراء ودائما مش ينتظم في أخذ العلاج أمس وانا قاعدة وبشرب وقعت الزجاجة من يدي وبعديها بثواني جالي ألم شديد في منتصف صدري وسمع في منتصف ظهري وكنت حاسة بتمزيع في صدري لمدة ساعة إلا ربع وكانت يدي ورجلي ساقعين جدا مع احساس بالغثيان فأخذت برشام دينتيرا تحت اللسان عملي زي ساقعة جامدة جدا ونمت وبعد ذلك صحيت الفجر علي الم شديد في اعلي راسي ومكنتش عارفة سببه لاني برضه مريضة جيوب انفية وأخذت دواها وقست الضغط لقيته واطي واكلت جبنة حادقة ومسكن والصداع راح لكن المشكلة أن أنا انهاردة مش قادرة اعمل اي مجهود وحاسة بكتمة في صدري وظهري بدون الم لكن أنا عاوزة اعرف ايه الحالة دي واسببها

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة منزل
الحالة النفسية
عصبية
أمراض مزمنة
ذائبة حمراء

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
ما حدث معك من صداع وانخفاض ضغط مفاجئ هو بسبب اثر جانبي لقرص الدينايترا الذي اخذتيه
دواء داينايترا موصوف لتوسيع شرايين القلب ويؤخذ في حاله الذبحه الصدريه الحاده كاسعاف اولي لكن له اثار جانبيه كما وضحت لك
يجب عليكي الإلتزام بأخذ علاج المرض المزمن وارجو عملت رسم قلب وقياس كفاءه الرئه