اعاني من مشكله انسداد احد فتحات الأنف بالتناوب وتنفس هواء رطب جدا (ساقع) أثناء النوم ولا أستطيع النوم مهما حاولت تدفئه الهواء بغسل انفي بمحلول...

رقم الاستشارة الطبية: 37773
تاريخ الاستشارة: 27 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 260
زائر
اعاني من مشكله انسداد احد فتحات الأنف بالتناوب. وتنفس هواء رطب جدا (ساقع) أثناء النوم ولا أستطيع النوم مهما حاولت تدفئه الهواء بغسل انفي بمحلول ملح أنف وباخذ بخاخ تيكانيز وحبوب مضاد الحساسيه ومفيش فايده نفسي انام مش عارف تعبت واعصابي باظت افيدوني

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
صاحب سيبر نت والعاب
الحالة النفسية
ف الوقت الحالي تعبان
أمراض مزمنة
ارتجاع مرئي
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
حساسيه الأنف وانحراف ف الحاجز الانفي
التعديل الأخير بواسطة المشرف:

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
شفاك الله وعفاك حضرتك دى حساسية جيوب انفية مزمنه عليك بااستنشاق بخار الماء الدافية والبعد عن الاتربة والدخان واستخدام Nasonex بخاخ الأنف وليفوهستام ق وزيارة الطبيب لأنه من الممكن ان يكون مصاحب الحساسية التهاب بالجيوب الانفية