من كام شهر ضغطي وطي جدا لوحده علقنا محاليل و بعدها بفترة...

رقم الاستشارة الطبية: 64701
تاريخ الاستشارة: 20 ديسمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 121
زائر
من كام شهر ضغطي وطي جدا لوحده علقنا محاليل و بعدها بفترة تعبت تاني و روحنا للدكتور طلب صورة دم و بعدين قالي أن عندي نقص فيتامينات و لكن متحسنتش و بدأت اتعب تاني و بيجلي نوبات ضربات قلبي سريعة و دايخة و هبوط في قلبي روحت لدكتور تاني قالي أن عندي نقص فيتامينات و التهاب في العصب الحائر بدأت اتحسن شوية عن الاول ولكني فضلت تعبانة و عدم اتزان ملازمني روحت لدكتور تاني قال إن عندي نقص فيتامينات و سوء تغذية و بردو مشكلة في العصب انا دلوقتي باخد الدوا بقالي اكتر من شهر بس بحس بأعراض كتيرة غريبة و جعل في صدري و في قلبي في أماكن مختلفة صداع حرفيا مزمن عدم اتزان و شهيتي مش مفتوحة اوي انا مش قادرة ابطل افكر أنها حاجة في القلب أو ورم لقدر الله مع العلم لما تعبت قبل كدة عملنا رسم قلب و الدكتور قالي انو مش شايف حاجة في القلب بس انا مش فاهمة اللي بييجي من اي و بردو للعلم تحاليل الغدة كويسة

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
طالما حالتك ليس لها تفسير بمرض عضوي في القلب
اعتقد انها ممكن تكون نوبات هلع
panic attacks
فيجب استشاره الطبيب النفسي لان الهبوط المفاجئ مع الدوار مع ضربات القلب السريعه يصاحبها خوف شديد من فقد السيطره او من الجنون او الموت لا قدر الله وهذا بسبب اضطراب في كيمياء المخ
وعلاجه غالبا بمضادات الاكتئاب
ويجب استبعاد الاكتئاب
major depression
واضطراب الجسدنه
somatization
والذي ممكن أن يفسر الصداع والام عضلات الصدر والجسم والشكاوي المتعددو والمتباينه والغير مترابطه والتي ليس لها تفسير مرض جسدي
لكن يجب عمل تحليل غده tsh
لان اضطرابات الغدة خاصه زيادة نشاطها ممكن تؤدي الي اعراض مشابهه