انا روحت وكشفت والدكتور قالي عندك خراج في الشرج ولازم عمليه و بنج كلي بس انا خايف قبلها ب يوم روحت لدكتور تاني قالي مفيش حاجه هو شرخ بس انا احيانا بحس

رقم الاستشارة الطبية: 37611
تاريخ الاستشارة: 24 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 467
زائر
انا روحت وكشفت والدكتور قالي عندك خراج في الشرج ولازم عمليه و بنج كلي بس انا خايف قبلها ب يوم روحت لدكتور تاني قالي مفيش حاجه هو شرخ بس انا احيانا بحس بوجع بس الدكتور عمل فحص شرجي ودخل اصبعه وقالي هنا في وجع قولتله ايوا خايف ل يكون دا خراج مش عارف اصدق مين وانا لاحظت ان في سائل ابيض كدا لزج من فتحة الشرج بينزل

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، لا يمكن تشخيص وجود خراج أو شرخ شرجي إلا من خلال فحص الطبيب ولذلك يجب العرض علي طبيب الجراحة مرة اخري لتأكيد التشخيص
يمكنك استعمال مرهم neohemorrhan ثلاث مرات يوميا لعلاج الشرخ الشرجي