عملت عمليه لطفلي عمره شهر ونص فتق مغبني قبل يومين وظهر تورم قوي فوق الخصيه اسفل العمليه ماهون السبب وهل هو خطر

رقم الاستشارة الطبية: 42257
تاريخ الاستشارة: 24 أبريل 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 368
زائر
عملت عمليه لطفلي عمره شهر ونص فتق مغبني قبل يومين وظهر تورم قوي فوق الخصيه اسفل العمليه ماهون السبب وهل هو خطر

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اديله معلقه ص ماكسيلاز شراب كل ٨ساعات لمده ٥ايام وتابعي مع الجراح

Dr Yasser Gomaa

استشاري الجراحة العامة
أهلا بحضرتك.
من غير المحتمل حدوث تورم كبير بالخصيه بعد عمليه الفتق الاربي للطفل حديث الولاده..
أنصح حضرتك بعمل أشعة تليفزيونية علي الخصيه.ومراجعه الطبيب المعالج.
تحياتي