لو سمحت انا بعاني من فتره من ضربات قلبي سريعه جدا وضغط...

رقم الاستشارة الطبية: 63696
تاريخ الاستشارة: 22 سبتمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 106
زائر
لو سمحت انا بعاني من فتره من ضربات قلبي سريعه جدا وضغط بيبقي عالي مبقدرش اخودنفسي انا عملت تحاليل وعندي نسبه ارتفاع في الكوليسترول الضارفي الدم سني23 وكنت متابعه مع دكتور باطنه وكاتبلي عل زيروفازيت وبأخده بس لسه في تعب في الصدر ودوخه جامد واعراض ثانيه فاهل ده سببه الارتفاع والعلاج ده تمام استمر عليه مده هيجيب مفعول وله اغير الدكتور

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لو قستي الضغط ٣ ايام متتاليه وطلع عالي يبقي تتابعي مع الطبيب الباطني بتحاليل
غدة tsh
وصوديوم والبوتاسيوم
وبول
ووظائف كلي
وصورة دم
و ورسم قلب وايكو واشعه تلفزيونيه كلي
ودوبلر شرايين كلويه
لان الضغط العالي في سن صغير بيحتاج كل هذه الفحوصات طبعا