احس ان عندي سرعة قذف

رقم الاستشارة الطبية: 37182
تاريخ الاستشارة: 16 يناير 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 519
زائر
انا متزوج من ٥ شهور عاوز اسال في نقطتين تعبيني، نفسيا
النقطه الاولي اني احيانا. باحس ان عندي سرعة قذف يادوب بعد دقيقتين من الايلاج بس في اوضاع معينة واحيانا بابقي كويس في اوضاع معينه ممكن اوصل ربع هل انا كدا مريض ولا طبيعي مع العلم اني باسافر اشتغل وارجعزاخر الاسبوع يومين فبيكون احتياجي للموضوع عالي ورغبتي عالية هل ده ياثر علي سرعة القذف
النقطة التانيه ان زوجتي مابتوصلش لنشوتها من ايلاج عضوي الذكري مهما اطول لازم بعد مايحصلي قذف اداعب عضوها بالايد علشان توصل لنشوتها هل طبيعي ان الزوجة ماتوصلش لنشوتها من الايلاج ولا ايه
وشكرا

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مهندس
الحالة النفسية
جيدة

Dr Nehad Mohammed

استشاري طب الأسرة
الف سلامه
اولا بالنسبه لحضرتك طبعا السفر وعدم تكرار العلاقه بصفه مستمره يؤدي إلى سرعة القذف في المرات الاولى بعد الغياب لو امكن تنظيم العلاقه مره يوم بعد يوم إذا لم يكن في الاستطاعه ممكن استخدام اسبراي مخدر موضعي على العضو قبل العلاقه بربع ساعة.
بالنسبه للزوجه المفروض انها توصل النشوة من الايلاج ولكن ممكن تكون الزوجه بتمارس العاده السريه في بعدك فده ممكن يخليها تستمتع أكثر باليد فنصيحتي لها تحاول تبعد عن هذه العاده لما لها من آثار سيئه على المدى البعيد ممكن تمارس رياضه وتتبع نظام غذائي سليم هيفدها جدا

Dr Marwa Ibrahim

وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته ، من اسباب سرعة القذف الشعور بفرط الرغبة الجنسية نتيجة قلة ممارسة العلاقة كما في حالة الابتعاد عن الزوجة مثل حالة سفرك ، كما أن ممارسة العادة السرية تؤثر علي استمتاعك أثناء العلاقة لأن طريقة استمتاعك بمفردك تختلف عن الايلاج
بالنسبة للزوجة فإن الطبيعي أن الايلاج وحده لا يمكن أن يوصلها النشوة الجنسية ، بل إن المداعبات في اول العلاقة تثير رغبتها وتوصلها للنشوة في وقت قليل بعد الايلاج