احتقان الحلق مع رشح و زكام احيانا

رقم الاستشارة الطبية: 29019
تاريخ الاستشارة: 27 أغسطس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 432
زائر
دلوقتي انا شيلت اللوز من زمان بس بييجى احتقان طبعا فأنا دلوقتي عاوزة اسأل لأن الاعراض دى جديدة شوية عندى مع الاحتقان رشح و زكام احيانا و فى صداع بقا و كانت سخونية خفيفة كدا بس خدت علاج و السخونية راحت و كله تمم بس الصداع موجود و كمان لماا بعطس من فترة للتانية بعطس ييجى 5 مرات ورا بعض فهل دى ممكن تكون كورونا مثلا و لا اي مع العلم ان الاحتقان دا كان بسبب انى شربت مياة ساقعة جدا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لم اذهب

Dr Marwa Ibrahim

الكورونا اعراضها تستمر ولا تنتهي وتعود كل فترة كما تذكرين ، العطس المستمر قد يكون بسبب حساسية بالجيوب الانفية اذا تعرضتي للمؤثر استعملي اقراص kokast 10mg مرة واحدة يوميا قبل النوم وسوف تقل اعراض الرشح والعطاس المتكررة