ألم في المعدة مع جرثومة المعدة

رقم الاستشارة الطبية: 21459
تاريخ الاستشارة: 12 مارس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 340
زائر
عندي ألم في معدتي بقالي ٩ شهور وكنت حللت طلع عندي جرثومه واخدت العلاج لمده شهرين وبعدها الوجع فضل مستمر وبيزيد ودلوقتي في نقطه معينه في أعلى يمين معدتي وجعاني جدا بحرقان شديد كأن جلدي محروق مش قادره المس معدتي والحرقان والالم ده انتشر في الجانب الايمن لصدري ثم في الجانب الايسر .. الشهيه مفقوده غالبا ونقصان في الوزن و دوار مفاجئ مع عدم القدره على التنفس فجأه ، ايه ممكن يبقى السبب ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
طلب منظار ولكني متردده في عمله

Dr. Gihan Anwar

استشاري باطنة عامة وأمراض روماتيزم ومناعة
لوجود الجرثومه سابقا يوجد احتمال قرحة بالمعدة و المنطقه التي تسبب الم بالتحديد هي الاثنى عشر و هو جزء من المعدة يوصلها بالامعاء و من اكثر الاماكن التي يحدث بها تقرحات
و يفضل عمل منظار للتأكد من التشخيص
لاعطاء العلاج المناسب لقرحة المعدة