انا كنت عامله عمليه استئصال كيس دموي علي المبيض اليمين و...

رقم الاستشارة الطبية: 99134
تاريخ الاستشارة: 7 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 42
زائر
انا كنت عامله عمليه استئصال كيس دموي علي المبيض اليمين و الدكتور قالي في بطانه رحم مهاجره كمان و اخدت حقنه زولادكس ٣ شهور من ٨ ايام و حاليا في دم بسيط بينزل و افرازات حمرا فا دا طبيعي ولا ايه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
غير عامله
الحالة النفسية
عادي
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
بطانه رحم مهاجره و تكيس دموي و التصاقات ف الرحم

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
لو ده مش ميعاد دورتك الشهريه فممكن تكون اثار جانبيه للعلاج الهرموني زولادكس ومادته الفعاله goseriline
وتدريجيا سيختفي تنقيط الدم ان شاء الله
وتابعي حالتك مع طبيبك لان ممكن تحتاجي اكتر من حقنه زولادكس لعلاج بطانه الرحم المهاجرة او حتي تحتاجي تغيري الحقنه بعلاج اخر