كبسولات كولاجين لاحافظ على جلدي

رقم الاستشارة الطبية: 117
تاريخ الاستشارة: 11 نوفمبر 2019
أجوبة: 3 / مشاهدات: 338
زائر
انا سني 26سنه و عايزه اخد كبسولات كولاجين عشان احافظ على جلدى

هل فى خطوره عالمدى البعيد و ايه هى الجرعه المناسبه؟

يُنصح بتناول لحوم الأسماك والدواجن والبيض والزبادي لتوفير الأحماض الأمينية اللازمة لتكوين الكولاچين بصورة طبيعية في الجسم..
ويمكن الاستعانة بدواء كولاجين سي ويتم تناوله بعد الطعام بساعتين او ثلاثة ، و يُفضل قبل النوم

لا داعي لاستخدام الكولاجين في السن الصغيرة ينصح به بعد الاربعين
رجاء الاهتمام بالغذاء الصحي وشرب الماظ

استخدمي كبسولات فيتامين ه لأنها مضاد للأكسدة وستفيدك لكن كبسولات الكولاجين يفضل للسن الأكبر