علاقه خارجيه بدون قذف داخل المهبل

رقم الاستشارة الطبية: 39330
تاريخ الاستشارة: 26 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 335
زائر
انا البريود كان المفروض تجيلي النهارده واعراضها كانت موجوده تورم في الصدر ووجع وتقلصات في البطن لي هي الخفيفه دي لي
قبل البريود حصل علاقه بس تلامسات خارجيه و محصلش قذف جوه ولا على المهبل ولا ادخال بس كان ممكن تلامس من برا كدا شويه بس السائل لي بينزل قبل ما يحصل القذف تقريبا نزل على المهبل وفي نفس الوقت وجع البطن راح ووجع الصدر كان عمال يخف من امبارح للنهارده وفجا مبقاش في اي اعراض ما قبل البريود فا انا مش فاهمه دا كدا ايه انا جبت اختبار الحمل دا عملته طلع مفيش بس انا اكتشفت انه المفروض ٧ ايلم وكنت عاوزه اعمل تحليل دم بس برضو ٣ ايام وانا اصلا خايفه اعمل تحليل الدم فهل التقلصلت ووجع الثدي دا راح عشان الجسم ارتاح عشان حصل حاجه زي الاستمناء ولا ايه دا ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
مستقره
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
ادويه اكتاب
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr Mary Attytalla

أخصائي صحة انجابية
لا علاقة بين اختفاء الاعراض والعلاقة التى تمت
لكن اختفاء الاعراض لعدم نزول الدورة الشهرية
يحدث الحمل نتيجة اندفاع السائل المنوى داخل المهبل لكن العلاقة السطحية لايحدث فى الغالب معها حمل
وكذلك حدوث العلاقة قبل ميعاد الدورة بعيدا عن ميعاد التبويض
لكن مثل هذة العلاقات لها مخاطرها مثل انتقال الامراض الجنسية
وتطور العلاقة وحدوث حمل
يمكنك عمل تحليل دم للحمل للاطمئنان
حيث يظهر التحليل بعد يوم من ميعاد الدورة