البريود خلصت حصل عندي احتباس بول وحرقه شديدة في نفس اليوم بليل جبت فوار يوروسولفين دخلني الحمام كتير بس بعد كده الحرقه خفت لكن حصل زي اكلان...

رقم الاستشارة الطبية: 55577
تاريخ الاستشارة: 21 فبراير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 82
زائر
البريود خلصت حصل عندي احتباس بول وحرقه شديدة في نفس اليوم بليل جبت فوار يوروسولفين دخلني الحمام كتير بس بعد كده الحرقه خفت
لكن حصل زي اكلان و حرقان في مكان المهبل مصطحب حرقه في مجري البول مخليني دايما في نقط بول بتنزل فضلت 3 ايام لحد ما جبت العلاج دا عن طريق فديوهات علي النت بيتادين غسول _ مرهم بروباميثون _ اقراص ديفلوكان الدنيا هديت خالص لما استعملت العلاج
بس يوم ورجعت حرقه بسيطه
المهبل بيهدي لما بحط المرهم لكن مكان البول حرقان المفروض اعمل ايه
للعلم انا بنت

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
بيتادين غسول _ مرهم بروباميثون _ اقراص ديفلوكان
التعديل الأخير:

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
لو عندك افرازات متجبنه وحكه بعد الدوره وحرقان في البول
ممكن تكون التهابات فطريه مهبليه
vaginal candidiasis
ارجو استخدام كريم مهبلي gynozole ظاهري لدهان شفرات لتخفيف الحكه
ودفلوكان خدي مره في الاسبوع كبسوله واحده
واعملي تحليل بول لإستبعاد وجود التهاب مجري بول