عدم علاج جرثومة البطن

رقم الاستشارة الطبية: 32456
تاريخ الاستشارة: 22 أكتوبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 421
زائر
تم تشخيصي من سنه بالظبط ان عندي هليكوباكتر بيلوري ولكن انا مخدتش اي ادويه للعلاج وطنشت بدأت افقد شهيتي من شهر او شهرين ولكن قولت عادي مش فقدان شهية جامد ولكن من اسبوع انا فقدت الشهيه تماماً ممكن اقعد يومين ماكلش ولو كلت فا سندوتش واحد يخليني ممتلئه جدا جدا لدرجة مثلا اني كلت فرختين لوحدي مبقدرش ابص للاكل غير وجع المعده الدائم ومسكنات قوية مش بتنفع معايا لمده اسبوع ولحد الان ومشاكل النوم تقأيت مرتين ولكن الشعور با اني عاوزه اتقأي مش سايبي طول الاسبوع هل الموضوع في خطوره وياريت اعرف لو في مدي خطورته وشكرا مقدماً

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
اكتئاب
أمراض مزمنة
مفيش
أدوية مستخدمة
مفيش
تشخيص الطبيب
هيلكوباكتر بيلوري

Dr Ayman Aguib

أخصائي جراحة مخ وأعصاب و العمود الفقري
اهلا بكي
و الف سلامه عليكى
من الممكن أن يكون حدث التهاب بالمعده نتيجة استمرار وجود الجرثومه لفترات طويلة هنبدا فورا في علاج الالتهابات مع جرثومة المعده
Klacid 500 tab
1x2 بعد الاكل لمدة ١٢ يوم
Motilium tab
1x3 قبل الاكل
Flagyl 500 tab
1x3 بعد الاكل
AMOXICILLIN 500.cap
1x3 بعد الاكل
Toprazol 40 tab
1x2 قبل الاكل