صداع نصفي لا يستجيب للعلاجات

رقم الاستشارة الطبية: 25891
تاريخ الاستشارة: 25 يونيو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 263
زائر
انا اعاني من صداع في نصف دماغي الشمال مع عينى، عملت اضعه على المخ و تحليل دم طلبهم الدكتور وطلعو تمام بس الوجع بيزيد و بقى بقاله شهور مستمر يوميا مبيتقطعش حتى في النوم و اتشخصت صداع نصفي بس لا يستجيب لعلاجاته خالص الاميجران و التوبيراميت و حاسه انه مش شقيقه لانه وجع دائم و مفيهوش خفقان

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
تشخيص الطبيب
شقيقه

Dr Hesham Lamlom

طبيب جراحة عامه وجراحة الاورام والمناظير الجراحية
اهلا وسهلا بحضرتك
من خلال الأعراض التى تذكرها من المحتمل أن يكون عندك حساسية جيوب أنفية انصحك بزيارة اقرب طبيب انف واذن منك للفحص والتأكيد
دمتم بصحة وعافية

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
قد يرجع الصداع إلي أسباب كثيره منها وجود إلتهاب في الجيوب الأنفية أو التهاب في الأذن أو التهاب في الأسنان أو اللثة أو صداع نصفي أو مشكلة في النظر فأنصحك بتجنب شرب المنبهات مثل القهوة أو أكل الشوكلاتة وأخذ كتافلام 50مجم قرص بعد ثلاث مرات يوميا وزيارة طبيب أنف وأذن وحنجرة ورمد للفحص الطبي.