اعانى من نزيف مهبلى من بعد الاربعين من الولاده و الطبيب...

رقم الاستشارة الطبية: 61616
تاريخ الاستشارة: 28 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 51
زائر
اعانى من نزيف مهبلى من بعد الاربعين من الولاده و الطبيب قالى خلل هرمونى بسبب حبوب منع الحمل وكتبلى حبوب منع الحمل المركبه
وبرشام كابرون لوقف النزيف ، والنزيف توقف ١٥ يوم ثم عاد مره اخر لمدة اسبوع لا يتوقف وباخد برشام كابرون ولا يتوقف النزيف بيه نهائى مع العلم لسه مستمره فى اخذ حبوب منع الحمل والشريط مخلصش والدم نزل قبل الشريط مايخلص ، ايه الحل وبعد انتهاء شريط منع الحمل لو الدم استمر موقفش اعمل ايه واخد الحبوب مره تانيه امتى ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
حبوب تكنو سبيرن لمنع الحمل ، وبرشام كابرون للنزيف
تشخيص الطبيب
اضطراب هرمونى ، وبالسونار الرحم والمبايض فى حاله جيدة

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
استمري في أخذ الحبوب حتي مع النزيف
وبعد القرص ال٢١ توقفي اسبوع وسواء نزلت دورة أو لا ابتدي شريط جديد بعد الاسبوع ما يخلص
جسمك محتاج يتعود علي الهرمونات علي الاقل ٣ دورات متتاليه
ثبتي ميعاد أخذ الحبوب يوميا
لو الدنيا مضبطتش بعد ال٣ شهور ركبي لولب افضل