دكتور انا والده من ١٠ شهور زوجى نزل من السفر كتبلى...

رقم الاستشارة الطبية: 98349
تاريخ الاستشارة: 1 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 49
زائر
دكتور انا والده من ١٠ شهور زوجى نزل من السفر كتبلى الدكتور جينوسبت وجاتلى البريود بعد م خلص الشريط ودى اول مره تجيلى بعد الولاده ووقفته لان زوجى سافر .. جدت ظروف للسفر فجاه كشفت علشان اخد الحبوب لان معرفش البريود المفروض هتجيلى كل شهر ولا لا الدكتور كتبيلى ديفاستون ١٠ اقراص ع ٥ إيام وقالى خلال اسبوعين هتنزل لو مجتش ابدأى الحبوب دلوقتى عدى اسبوع ولسه البريود مجتش وانا لازم اخد الحبوب هل ابدأ فيها ولا استنى كمان أسبوع لان انا مسافره ل زوجى بكره ؟ وايه الوسيله الى استخدمها لحد م اخد الحبوب

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا توجد
الحالة النفسية
الحمد لله
أمراض مزمنة
لا توجد الحمد لله
أدوية مستخدمة
مفيش

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
بالنسبه للدوفاستون اوقفيه
و ابتدي حبوب منع الحمل سواء المركبه او احاديه الهرمون فورا وبغض النظر الدورة نزلت او لا
ولو حصل علاقه من بكرة يجب تكون بالعازل لمده اسبوع حتي تبدأ الحبوب تعمل مفعول وبعد كده التزمي بالحبوب في ميعادها يوميا عادي