سلام عليكم انا متزوجة حديثا وروحت لدكتورة وباخد حبوب منع حمل ياسمين اول شهرين خدت الحباية فحدود الساعة ٨ بالليل بعد كده السهر التالت غيرت المبعاد...

رقم الاستشارة الطبية: 54535
تاريخ الاستشارة: 26 يناير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 131
زائر
سلام عليكم
انا متزوجة حديثا وروحت لدكتورة وباخد حبوب منع حمل ياسمين اول شهرين خدت الحباية فحدود الساعة ٨ بالليل بعد كده السهر التالت غيرت المبعاد للساعة ١ ؟ الشريط فاضل فيه تقريبا اسبوع بس نزل عليا دم دلوقتي مش عارفه سببه ايه ممكن اعرف؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر

Dr Marwa Ibrahim

عليكم السلام ورحمه الله وبركاته حبوب منع الحمل yasmin من الحبوب المركبه يجب تناولها لمده 21 يوم ثم التوقف لمده اسبوع
اذا تم تناول الاقراص بطريقه خاطئه فإن ذلك يؤدي الى حدوث اختلاف في الدوره
يجب اجراء الفحوصات الاتيه
CBC , serum ferritin
Coagulation profile