حبه حمراء داخل الجفن

رقم الاستشارة الطبية: 26601
تاريخ الاستشارة: 4 يوليو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 2077
زائر
انا عندي حساسية في عيني فكل فتره بتعمل حبايه و تورم فبحطلها مرهم مضاد حيوي و قطره وبتروح بعدها بس جت اخر مره عملت حبايه راحت بس سابت مكانها اثر زي كوره صغيره تحت عيني جوا الجفن كانت صغيره جدا فقولت هتروح ومكنتش بتوجعني جيت بعدها بشهر ونص كده بدأت تكبر معرفتش اكشف وقتها بس بعد كده بقت توجعني لو لمستها ولو جالي صداع ينزل علي عيني دي بس وحاليا بتوجعني من غير سبب ده ولما باجي اشوفها بلاقيها لونها احمر شويه يعني لونها من جوا مش زي عيني التانيه وانا فاصل علي امتحاناتي 6 ايام

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
156.2
الوزن

المرفقات

  • WhatsApp Image 2021-07-04 at 20.11.33.jpeg
    WhatsApp Image 2021-07-04 at 20.11.33.jpeg
    43 KB · المشاهدات: 2,162

Dr Yasser Gomaa

استشاري الجراحة العامة
أهلا بحضرتك...
بمراجعه الصوره المرفقه.. تبين وجود كيس زلالي chalzion. وهذا الكيس قد يكون مزمن بسبب وجود إفرازات داخله وأحيانا يختفي بعض أخذ مضادات حيويه ولكنه قد يعوض مره أخري للإلتهاب.. لا داعي للقلق منه ويمكن حضرتك بعد أداء الامتحان أن تراجعي طبيب رمد لإزالته.

Dr Yasmeen Elhasany

Family Physician
كمادات دافئه واستخدام مرهم توبراديكس داخل العين قبل النوم وايضا قطره توبراديكس ثلاث مرات يوميا
ولكن مع اقرب فرصه زياره طبيب الرمد