حامل فى الاسبوع السابع واعاني من كثرة التبول مع الام...

رقم الاستشارة الطبية: 99241
تاريخ الاستشارة: 12 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 43
زائر
حامل فى الاسبوع السابع واعاني من كثرة التبول مع الام تشبه الام الدورة الشهرية كل فترة مش دايما هل دا طبيعي ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
الحمد لله لا يوجد
أدوية مستخدمة
دوفاستون وفوليك أسد ولبوس برونتوجيست

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
مشاكل التبول مع الام رحم غالبا بسبب التهابات مهبليه ويجب زيارة طبيبه النساء وتكشف عليكي بالمنظار المهبلي وتشوف عنق الرحم وتشوف لو في افرازات بتنزل منه وممكن تاخذ مسحه من الافرازات وتعملها مزرعه لمعرفه نوع الميكروب المسبب للالتهابات المهبليه وايضا حتعمل سونار تطمئن علي الجنين والسائل الامنيوسي حوله