تأخر الحمل والخوف من اشعة الصبغة

رقم الاستشارة الطبية: 22087
تاريخ الاستشارة: 30 مارس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 225
زائر
اناعندي ٣٣ متزوجة من ٥شهور عندي كسل في الغدة وزيادة في هرمون اللبن من حوالي ١٠سنين وباخد دوستنيكس قرص كل اسبوع والتروكسين ١٥٠كل يوم
وتحاليل الغدة وهرمون اللبن منتظمة
رحت لدكتور نسا اداني اقراص لتنشيط المبيض
ومحصلش حمل وبعد كده تاني شهر ادني حقن تنشيط وحقنة تفجيرية ومحصلش حمل
وعملت كذا سونار مهبلي وقالي الرحم والمبايض تمام وطلب تحليل لزوجي وطلع تحليل طبيعي ودورة جت شهرده برضو وطلب مني اشعة صبغة بس انا خفت اعملها هل فعلا ليها اضرارو الا لا .والا لازم اعملها ما اسباب تاخر الحمل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
كسل في الغدة الدرقية.زيادة في هرمون اللبن
أدوية مستخدمة
دوستنيكس .التروكسين

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
اعملى هذة الاشعه لا يوجد بها ضرر ان شاء الله فانها تزيد من فرص الحمل